Nieuws > Schoolpost > Ons schoolplein

Ons schoolplein

De afgelopen jaren is er veel geld ingezameld met het ophalen van oud papier (ouders bedankt!), de ouderraad heeft geld ingezameld bij het schoolfeest en kinderen hebben acties gehouden met b.v het verkopen van gezonde snacks. Alles bij elkaar (en een bijdrage van stichting Proo en Beertje Puk) is er nu eindelijk genoeg geld om een nieuw speeltoestel te kunnen plaatsen op het schoolplein.

Dat doen we in goed overleg met de gemeente, want het is hun grond. We verwachten dat het toestel in het voorjaar wordt geplaatst.

Daarnaast gaan we z.s.m. een plan indienen om in aanmerking te komen voor subisidie van de provincie. Daar hebben de kinderen van groep 7/8 ook plannen voor meebedacht. Lukt de aanvraag, dan hebben we de kans om onze pleinen nog groener en leuker te maken.

We houden u op de hoogte!