Nieuws > Nieuws > Heropening scholen

Heropening scholen

Beste ouders / verzorgers,

Gisteren heeft u vast en zeker ook de persconferentie gevolgd of inmiddels via het nieuws gehoord dat het plan is dat de basisscholen weer open gaan vanaf 8 juni.

De eerste weken van het ‘weer opstarten’ hebben wij als heel positief ervaren! Fijn om alle kinderen en ouders weer te zien en samen te kunnen spelen en werken. Ook de landelijke berichten en onderzoeken zijn optimistisch. Toch blijven wij en blijft de overheid alle ontwikkelingen nauwlettend volgen. Daarom is er inmiddels ook gezegd dat er in de week van 1 juni pas definitief besloten zal worden of de scholen wel of niet weer volledig open gaan.

Tot en met 5 juni blijft alles zoals het nu is. Voor kinderen van ouders in vitale beroepen is er indien gewenst noodopvang op school tot 15 uur.

De komende twee weken zullen wij gebruiken om ook deze ontwikkeling goed voor te bereiden en ons goed in te lezen in de plannen en protocollen die ongetwijfeld de komende week gepubliceerd zullen worden.

Voor nu nog even geduld dus… Zodra meer duidelijk is over het ‘hoe en wat’ en over een definitieve beslissing zullen we u dat uiteraard laten weten!

Namens het hele team wens ik iedereen graag een fijn en zonnig lang weekend!