Over onze school

De Arendshorst is een moderne basisschool in Ermelo West waar kinderen de rust vinden om te leren. De school ligt in een weidse omgeving met veel groen en ruimte om te bewegen. Het moderne gebouw is slim opgezet en biedt mogelijkheden om geconcentreerd, zelfstandig werken af te wisselen met samenwerken, spel en ontspanning. We nemen de tijd voor uw kind en bouwen voort op zijn persoonlijke aanleg en interesses. Drie basisbehoeften staan daarbij centraal: relatie, competentie en autonomie. Door deze drie behoeften gestructureerd aandacht te geven, halen we het beste in uw kind naar boven.

Zoekt u een openbare basisschool met de juiste balans tussen rust, structuur, aandacht en plezier? Komt u dan eens langs op de Arendshorst. Ontdek zelf hoe fijn het hier is en wat we voor u en uw kind kunnen betekenen.

Kivaschool

Alle leerlingen moeten zich in hun basisschoolperiode veilig voelen, zodat zij zich optimaal kunnen ontwikkelen. Door regels en afspraken zichtbaar ...

Team

Het team van De Arendshorst is even divers als enthousiast. We vormen samen een professionele groep onderwijskrachten. Ieder met zijn of haar ....