Nieuws > Schoolpost > Activiteiten door de school

Activiteiten door de school

Giel uit groep 7 heeft onze school vertegenwoordigd tijdens de voorleeswedstrijd in Ermelo. Het is net niet gelukt om 1e te worden, maar we zijn trots op onze voorleeskampioen!

Bjorn, Xander, Meike, Rodin en Emma uit groep 6 hebben meegedaan aan het schaaktoernooi in Ermelo. Ze hebben gestreden! Goed gedaan!

In alle groepen zijn muzieklessen gegeven door een juf van de muziekschool. Vooral de klankstokken waren door de hele school te horen.

In de gymlessen hebben we geleerd hoe je moet schermen en dat is ook best spannend.

In groep 1/2 zijn de kinderen de afgelopen weken heel druk geweest met het thema Circus. Naast knutselen, verkleden en spelen hebben ze ook een hele voorstelling geoefend, die ze morgen voor genodigden (papa’s en mama’s, opa’s en oma’s) laten zien. Succes!