Net even

informatie

Kinderopvang

Tussenschoolse opvang

Op de Arendshorst bestaat de mogelijkheid om over te blijven onder toezicht van twee vaste overblijfouders; Janny Meulemans en Jantine Wildervank.
De leerlingen die willen overblijven, zetten hun naam op de overblijflijst die in de hal hangt. Dit moet tijdig gebeuren, zodat er bij grote aantallen voldoende begeleiding aanwezig kan zijn.

Aan het overblijven zijn kosten verbonden:
• Per keer kost het overblijven € 1,50
• Een overblijfkaart voor 10 x overblijven kost € 15,00. De 11e keer is dan gratis, mits het bedrag vooraf betaald wordt.
U kunt dit ook overmaken op rekeningnummer: NL49RABO0304786268 t.n.v. de Arendshorst o.v.v. “overblijven” en de naam van het kind.

Het volledige reglement voor de tussenschoolse opvang ligt ter inzage op school.

Voor- en naschoolse opvang

De Arendshorst heeft contracten voor de voor- en naschoolse opvang afgesloten met BSO Beertje Puk (in het gebouw) en Kintin.

Voor meer informatie verwijzen wij naar de bovengenoemde instellingen.

Telefoonnummer BSO Beertje Puk: 0341-563370

Telefoonnummer Kintin: 06-30728541